Onboardingansvarig till Sveriges modernaste bokföringsbyrå

Västerås, Västmanland County, Sweden · Accounting · onboardingansvarig

Description

Nu har du chansen att ta nästa steg och vara med och bygga upp det nya onboarding-teamet på Dooer. Vi förändrar en hel bransch och skapar en helt ny upplevelse kring allt som har med bokföring att göra. Ditt team är det första våra nya kunder möter. Ni ser till att allt går smidigt, snabbt och rätt när nya kunder kommer ombord hos oss på Dooer.

Du har säkert jobbat på en bokföringsbyrå. Hade du varit ingenjör skulle du snabbt se vad som inte stämde i ritningarna över den nya komplexa innovationen. Men det skulle inte vara några problem, för du skulle lösa det snabbt. Du kan ju ditt område. Men nu är du ju ekonom. Du har koll på SIE-filer, vet hur du löser problem och är social. Det är ju därför du passar perfekt som onboardingansvarig hos oss.

På Dooer kommer du stå mitt i köpupplevelsen. Du kommer ansvara för att ta emot nya kunder tillsammans med ett team av ekonomer. Ni ser till att allt i bytet av bokföringsbyrå går smidigt och åtgärdar alla eventuella fel innan ni lämnar över till kundens personliga ekonom. Är du social, resultatdriven och vill förändra en hel bransch, häng med!

Requirements

Benefits

Apply for this job