Noggrann lokalvårdare till spännande uppdrag i Västerås

Västerås, Västmanland County, Sweden · Affärsstöd · lokalvårdare

Description

Nu har du möjligheten att få ett unikt och utvecklande samarbete där din känsla för detaljer och service verkligen kommer till sin rätt.

Du älskar när det är rent och snyggt. Och att allt är på sin plats. Vi vet ju att du har känsla för stil och öga för detaljer. Det är ju sån du alltid har varit. Du är en person som uppskattar detaljerna på till exempel ett riktigt snyggt hotell där alla saker har sin plats och hade du haft ett eget hotell så tror vi Instagram hade svämmat över av foton på allt snyggt, hemtrevligt och inbjudande.

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av lokalvård och du får ytterligare bonuspoäng om du har erfarenhet av städ på hotell, sjukhus eller jobbat med hemstädning. Vi tror att du har en riktig “jag kan”-attityd inför dina uppgifter, plus att du är noggrann, pålitlig och gillar att ge god service. Du gillar att jobba metodiskt och trivs bäst med checklistor och vet att även när det ser rent ut så behöver det städas.

På Dooer kommer du få glänsa – och få alla ytor att glänsa. Förutom städning så kommer du även sköta en del serviceuppgifter som får allt att flyta på bra. Är du flexibel, gillar högt tempo och har en hög servicenivå kommer du passa perfekt i vårt team, häng med!

Requirements

Benefits

Apply for this job