Account Manager till spännande startup

Västerås, Västmanland County, Sweden · Marknad · account manager

Description

Nu har du chansen att vara med och modernisera bokföringssverige. Vi förändrar en hel bransch och skapar en helt ny upplevelse kring allt som har med bokföring att göra. Din roll handlar om relationer; att förstå kundens behov, se passande lösningar och ge bra service. Du kommer sitta i supermoderna lokaler mitt i centrala Västerås där vi expanderar explosionsartat.

I dagsläget jobbar du kanske som säljare. Eller något liknande. Det är inte viktigt. Vi tror att du har riktigt bra people skills och har doppat tårna lite i bokföring tidigare, kanske via ditt egna företag? Företagande är också något du går igång på och du ser snabbt smidiga lösningar på problem. Du som älskar att bygga upp relationer och göra behovsanalyser - och samtidigt förstår hur du kan överträffa kundens förväntningar kommer passa perfekt hos oss på Dooer.

Ditt uppdrag på Dooer kommer att bestå av att hantera inbound sales. Det är du som diskuterar med kunden om deras behov och ser passande lösningar för hur Dooer kan hjälpa till. Detta kräver stor förståelse och nyfikenhet - och eftersom det är egenskaper som du säkert har så kommer du att älska den här tjänsten.

På Dooer kommer du att:

Vi är medvetna om att du antagligen trivs och är uppskattad på ditt nuvarande jobb. Men vi vet också att vi kan erbjuda en enormt skön arbetsplats, konkurrenskraftig lön, och en arbetsmiljö inspirerad av de coola företagen i Silicon Valley.

Förutom genomtrevliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter erbjuder vi även förmåner som till exempel privat sjukförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och mycket annat.

Requirements

Benefits

Apply for this job