Android-utvecklare till snabbväxande startup

Västerås, Västmanland County, Sweden · Utveckling · Android Developer

Description

Vi lever i en värld som drivs framåt av mobila enheter som våra Google Pixel, Samsung Galaxy och olika surfplattor, det är den sista prylen vi kollar på kvällen och den första på morgonen. Du är, precis som vi, övertygad om vikten av att en riktigt bra, intuitiv och väldesignad app kan vara den stora skillnaden mellan en bra och en dålig kundupplevelse.

Du brinner för att skapa fantastiskt designade appar, och bryr dig om alla de där små extra detaljerna, de där som gör att vi ler mot vår telefon och tänker “åh, nice, vad grymt smart gjort!” En bra app är inte bara snygg och användarvänlig, den är snabb, stabil och uppdateras regelbundet med förbättringar som kommer användaren till nytta.

Som Android-utvecklare på Dooer blir du en del av ett drivet team av seniora produktägare, utvecklare och designers som alla vill utvecklas tillsammans med dig

På Dooer kommer du:

Vi är medvetna om att du antagligen trivs och är uppskattad på ditt nuvarande jobb. Men vi vet också att vi kan erbjuda en enormt skön arbetsplats, konkurrenskraftig lön, och en arbetsmiljö inspirerad av de coola företagen i Silicon Valley.

Förutom genomtrevliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter erbjuder vi även förmåner som till exempel privat sjukförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och mycket annat.

Nu ser vi fram emot att höra från dig och vill se dina appar som du gjort och känner dig extra stolt över.

Requirements

Benefits

Apply for this job