IT-controller till Sveriges modernaste bokföringsbyrå

Västerås, Västmanland County, Sweden · Accounting · IT-controller

Description

Nu har du chansen att vara med och modernisera bokföringssverige och skapa framtidens bokföring tillsammans med oss på Dooer. Hos oss kommer du ha en nyckelroll i arbetet med att säkerställa hög kvalitet för både kunden och arbetet i våra ekonomiteam. Din dataanalys kommer ligga till grund för vår ständiga förbättring av hela bokföringsprocessen.

Du kanske är en ekonom med programmering som intresse eller en utvecklare med ekonomiintresse. Vi vet inte riktigt. Men vi vet att du är duktig på att hantera digital data. Stora datamängder och analys får dig att gå igång. Din noggrannhet och att du bryr dig om de små detaljerna är din främsta styrka. Du älskar helt enkelt att stilla din nyfikenhet med information och fakta. Det är ju sån du är.

När du blir en del av vårt team kommer du få skapa egna smarta verktyg som hjälper dig att hitta svar på dina frågor. Hos oss kommer du vara med och säkerställa att vi fortsätter leverera vår bokföringstjänst som sätter ny branschstandard. Vill du vara med på en fantastisk resa, häng med!

Requirements

Benefits

Apply for this job