Fullstackutvecklare med inriktning på mobil

Stockholm, Stockholm County, Sweden · Utveckling · fullstackutvecklare

Description

På Dooer får du göra det du är bäst på. Och ta det till nästa nivå. Oavsett om det handlar om att skapa proffsiga appar, positiva användarupplevelser eller programmera härlig kod. Hos oss kommer du få möjligheten att arbeta med en modern standardiserad teknikstack i absoluta framkant. Och detta tillsammans med teamet som skapade Pingdom och Loopia.

Du är en generalist. Du rör dig i båda världarna. Frontend eller backend - och du bryr dig om de där små extra detaljerna. Du har kanske jobbat i några år med JavaScript, GraphQL eller Java, eller så gör du mobilappar på fritiden. Vilket som, det spelar mindre roll. Vi bryr oss mer om att du är riktigt duktig på det här med programmering och är nyfiken på att lära dig mer om mobilutveckling.

Dooer har ständigt många roliga saker på gång och hos oss kommer du få en central roll i utvecklandet av våra mobilappar. Du hamnar i ett trevligt team med andra utvecklare av olika inriktningar som ofta samarbetar i olika projekt.

På Dooer kommer du att:

Vi är medvetna om att du antagligen trivs och är uppskattad på ditt nuvarande jobb. Men vi vet också att vi kan erbjuda en enormt skön arbetsplats, konkurrenskraftig lön, och en arbetsmiljö inspirerad av de coola företagen i Silicon Valley.

Förutom genomtrevliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter erbjuder vi även förmåner som till exempel privat sjukförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och mycket annat.

Requirements

Benefits

Apply for this job