Digital Designer till spännande startup

Västerås, Västmanland County, Sweden · Marknad · Digital Designer

Description

Du kommer vara med och skapa snygga, användarvänliga digitala upplevelser som används av tiotusentals företagare i Sverige. Du kommer skapa grafik för både appar, webbar och digitala kampanjer. Du gillar det senaste och tycker det är kul när det går snabbt.

Vi gillar att du vurmar för att skapa intuitiva användarupplevelser och bryr dig om de där små extra detaljerna. Bra design är inte färger och bling-bling utan är något som hjälper användaren göra det den vill – “design is how it works”.

På Dooer får du utlopp för ditt driv och stora intresse för bra design oavsett om du arbetat några år eller om Dooer är ditt första jobb som designer.

Som designer på Dooer blir du en del av ett skönt team av prisbelönta kreatörer som vill utvecklas tillsammans med dig.

På Dooer kommer du:

Vi är medvetna om att du antagligen trivs och är uppskattad på ditt nuvarande jobb. Men vi vet också att vi kan erbjuda en enormt skön arbetsplats, konkurrenskraftig lön, och en arbetsmiljö inspirerad av de coola företagen i Silicon Valley.

Förutom genomtrevliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter erbjuder vi även förmåner som till exempel privat sjukförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och mycket annat.

Requirements

Benefits

Apply for this job