Senior Compliance Officer till sveriges modernaste bokföringsbyrå

Västerås, Västmanland County, Sweden · Accounting · senior compliance

Description

Tillsammans med oss på Dooer får du möjligheten att vara med och modernisera bokföringssverige och skapa framtidens bokföring. Hos oss kommer du driva på för att vi ska fortsätta hålla högsta kvalitet på vår bokföring genom standarder och ramverk. Du är ett stöd till våra ekonomer i hela Sverige från Västerås och följer kontinuerligt upp samtidigt som du arbetar med att förfina både rutiner och riktlinjer.

Du kanske har arbetat med redovisning, som affärsutvecklare eller controller. Vi vet inte riktigt. Men vi vet att du älskar standarder. Du gillar att skapa standarder som funkar i verkligheten, göra dem supertydliga och enkla att efterleva. Du går igång på kvalitet, format och rapportering. Du skapar processer, rutiner och följer upp. Om och om igen. Det är ju så du vet att kvalitet uppnås.

På Dooer kommer du få vara med på en resa som sätter avtryck i hela bokföringsbranschen. Vårt mål är att vara Sveriges bästa bokföringsbyrå. Det är det vi arbetar för varje dag. Är du noggrann, tänker i standarder och ramverk och gillar att förbättra varje dag, joina vårt team!


Requirements

Benefits

Apply for this job