Erfaren redovisningsekonom till Sveriges modernaste bokföringsbyrå

Västerås, Västmanland County, Sweden · Accounting · redovisningsekonom

Description

Nu har du möjligheten att få jobba precis som redovisningsekonomer borde jobba 2019. Vi är en modern fullservicebyrå som finns i flera städer i Sverige. När du blir en del av vårt team får du supersmarta verktyg så du kan lägga mer tid på kvalificerade arbetsuppgifter. Häng med och modernisera bokföringsbranschen tillsammans med oss!

Du älskar balans. Både i redovisningen och i livet. Du vet att det finns massa saker i ditt arbete som skulle kunna gå smidigare och frigöra tid för det som du verkligen vill göra om dagarna. Vi tror att du gillar enkelhet och att du älskar när allt håller högsta kvalitet. Du är ju noggrann och vet att det gömmer sig massa kunskap i bokföringen. Kunskap som dina kunder borde kunna använda sig av bättre.

När du blir en del av vårt ekonomiteam kommer du uppleva hur det är att jobba med modern proaktiv bokföring där du kan ge råd i realtid och verkligen fokusera på kundnytta. Hos oss kan du vara med och påverka både processer och teknik dagligen. Vill du arbeta på en modern fullservicebyrå, joina vårt team!

Requirements

Benefits

Apply for this job