UI/UX Designer till spännande startup

Västerås, Västmanland County, Sweden · Utveckling · UI/UX Designer

Description

Du är övertygad om att fantastiska gränssnitt är skillnaden mellan att hjälpa eller stjälpa produkter på webben och i mobilen.

Dessutom vurmar du för att skapa intuitiva användarupplevelser, bryr dig om de där små extra detaljerna, och trivs som fisken i vattnet när ditt arbete förenklar livet för tusentals användare. Bra design är inte färger och bling-bling utan är något som hjälper användaren göra det den vill.

Här på Dooer älskar vi att göra det komplexa enkelt. Våra tjänster hanterar enorma mängder data som vi vrider och vänder på för att hitta smart sätt att presentera den mest relevanta informationen för våra kunder.

Som UI/UX Designer på Dooer blir du en del av ett skönt team av riktigt drivna utvecklare och designers som vill utvecklas tillsammans med dig.

På Dooer kommer du:

Vi är medvetna om att du antagligen trivs och är uppskattad på ditt nuvarande jobb. Men vi vet också att vi kan erbjuda en enormt skön arbetsplats, konkurrenskraftig lön, och en arbetsmiljö inspirerad av de coola företagen i Silicon Valley.

Förutom genomtrevliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter erbjuder vi även förmåner som till exempel privat sjukförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och mycket annat. Tycker du det låter spännande, hör av dig så berättar vi mer!

Requirements

Benefits

Apply for this job