Second Line Support

Västerås, Västmanland County, Sweden · Accounting · second line support

Description

Nu har du med brinnande teknikintresse och känsla för service chansen att bli en del av Dooers supportteam. Vi sitter i supermoderna lokaler mitt i centrala Västerås där vi expanderar explosionsartat. Vårt mål är att förändra en hel bransch och att skapa en helt ny upplevelse kring allt som har med bokföring att göra. Du blir en viktig del av vårt supportteam och gör stor skillnad för alla våra kunder.

När det finns ett problem är det dig man vänder sig till - du älskar ju att nörda in dig i utmaningar och hitta möjliga lösningar. På Dooer kommer du vara vår röst mot kunden så vi ser gärna att du är serviceinriktad och leveransfokuserad.

I dagsläget jobbar du kanske med teknisk support där du har mycket kontakt med andra människor. Du är riktigt duktig på att kommunicera med kunder i tal och skrift, både på svenska och engelska. När det gäller att skriva snabbt och felfritt på tangentbordet ser du dig själv lite som ett proffs. Vi vill också att du är noggrann och bryr dig om detaljer.

Dooer befinner sig i en spännande fas, med ett högt tempo och vi skulle nu vilja utveckla vår tekniska support. Det är där du kommer in i bilden.

På Dooer kommer du att:

Vi är medvetna om att du antagligen trivs och är uppskattad på ditt nuvarande jobb. Men vi vet också att vi kan erbjuda en enormt skön arbetsplats, konkurrenskraftig lön och en arbetsmiljö inspirerad av de coola företagen i Silicon Valley.

Förutom genomtrevliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter erbjuder vi även förmåner och trygghet som privat sjukförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och mycket annat.

Requirements

Benefits

Apply for this job