Byråchef till Sveriges modernaste bokföringsbyrå

Stockholm, Stockholm County, Sweden · Accounting · byråchef

Description

Nu kan du ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss på Dooer. Som byråchef för Stockholmskontoret kommer du få möjligheten att driva din egen bokföringsbyrå. Du bygger ditt egna team, men har redan från dag ett extremt kompetenta personer runt dig. Tillsammans med oss kommer du få vara med på en helt unik resa där bara du sätter gränserna för vad som är möjligt.

Du är en naturlig ledare. Hade du varit musiker, hade du varit dirigent. Du skulle fått ut det bästa av varje person i orkesterdiket. Och konserterna med din ensemble hade varit magiska. För du vet precis hur du ska få både individer och hela gruppen att prestera på topp. Enskilt och i grupp. Det är din styrka. Och det är därför din ensemble hade älskat dig som dirigent.

När du kommer till oss på Dooer kommer du få använda ditt naturliga ledarskap fullt ut. Du kommer stå mitt i den dagliga bokföringsleveransen och säkerställa att hela ditt team har de bästa förutsättningarna för att leverera högsta kvalitet varje dag. Vill du vara med och leda ett av våra fullservicekontor och modernisera bokföringsbranschen, joina vårt team!

Vi intervjuar löpande, skicka in din ansökan redan idag så ses vi!

Requirements

Benefits

Apply for this job